post

Kapotte auto

Is uw auto kapot gegaan? Het hebben van een kapotte auto is erg vervelend. Als de auto al wat ouder is staat u voor een lastige keuze. Brengt u de auto naar de garage en laten deze wellicht nog een keertje repareren? Soms kan dit de dagwaarde van u auto doen overstijgen. U kunt er ook voor kiezen om de oude auto rechtstreeks te verkopen aan het autodemontage bedrijf. In Nederland zijn enkele honderden autosloperij actief welke altijd op zoek zijn naar kapotte auto’s. Deze auto’s worden juist ingekocht voor de onderdelen, het oude ijzer. Afhankelijk van het merk model en type auto dat u in de verkoop heeft kan de autosloperij u nog een leuke vergoeding geven voor uw kapotte auto. Voor de autosloperij is de leeftijd van de auto van groot belang. Het merendeel van de auto’s dat op de autosloperij belanden zijn tussen de 15 en 20 jaar oud. Deze auto’s worden ingekocht voor de recycling. Vaak zijn er altijd wel enkele onderdelen die kunnen worden doorverkocht. Hierbij moet u denken aan tweedehands autobanden, uitlaten startmotoren, dynamo’s en dempers

Het verkopen van een schadeauto.

De autosloperij demonteert over het algemeen einde levens voertuigen. Dit zijn auto’s die hun diensten hebben bewezen en vaak een hoge kilometerstand hebben en op een gegeven moment niet meer worden gerepareerd gezien de kosten van een dergelijke reparatie de waarde van het voertuig doen overstijgen. De onderdelen afkomstig van een sloopauto zijn over het algemeen erg verouderd. Het merendeel van de autosloperij is daarom altijd op zoek naar jonge schadeauto’s. Schadeauto’s zijn voor het autodemontage bedrijf heel interessant. De onderdelen die afkomstig zijn van een schadeauto kunnen vaak snel en tegen een goede prijs worden verkocht als tweedehands auto-onderdeel. Heeft u een auto waarbij u betrokken bent geweest bij een verkeersongeval? Maar heeft u geen zin om deze auto te laten repareren tegen hoge herstelkosten? U koopt liever een andere auto! Biedt u auto dan aan als schadeauto bij de autosloperij. Ook voor schadeauto’s worden hoge inkoopprijzen betaald! Motoren, lampen maar ook versnellingsbakken en deuren worden dan als tweedehands auto onderdeel verkocht! Hierdoor worden voor jonge schade auto’s nog hoge bedragen betaald. De onderdelen zijn er gewild.

Auto verkopen met kapotte motor of versnellingsbak.

Het kan gebeuren dat u auto het ineens begeeft. Het gebeurt niet vaak maar ook motoren en versnellingsbakken kunnen gewoonweg kapot gaan. Het laat repareren van een motor is een kostbare aangelegenheid. Soms kan de motor volledig worden gerealiseerd maar kost u dit enkele duizenden euro’s. Ook tweedehands automotoren kunnen worden aangeboden maar dan nog met u veel geld betalen. Wilt u niet meer investeren in de auto die u reeds in de steek heeft gelaten verkopen auto dan aan het autodemontage bedrijf. De onderdelen van de kapotte auto kunnen vaak nog goed worden verkocht. Afhankelijk van het merk model en bouwjaar zal er de inkoopprijs worden afgegeven op uw auto. Kijk hierbij goed rond want de prijzen kunnen behoorlijk verschillen. Voor een geheel vrijblijvende offerte op iu sloop of schadeauto kunt hier een gratis sloopauto taxatie aanvragen.